↩ Vissza
Napsütötte Szlovénia

Július 6-8

1. nap 07.06 (szombat) 320km

0. napi szállásunkról elindulva egyből a határt mögöttünk hagyva Szlovénia kanyarjait élvezhetjük. Első megállónk egy kis kávézás, és indulunk is tovább a Pohorje-i végeláthatatlan erdők megcsodálásához. Előtte azonban még harapunk valamit (valakit :)). Utunkat a Szlovén- Osztrák határ mellett folyatjuk, a Triglav NP felé. Szállásunk ezen csodálatos táj szívében lesz.

2. nap 07.07 (vasárnap) 330km

„Hagyjatok pihenni, hagyjatok itt” de nem, vár Szlovénia végtelen bája! Indulás a Júlia- Alpok bemotorozására. Vrsic-hágóval kezdünk, Napóleon hidja mellett elmotorozunk, Skofja Loka főterén ebédelünk. Délután kicsit „turistás” lesz, de sebaj, Bled-i várban elfogyasztott kávénk mindent kárpótol. Innen már indulunk is a szállásunkra vissza, hogy aznapi élményeinket egy- két sör kíséretében megosszuk egymással.

3. nap 07.08 (hétfő) 300km

Ébredés, reggeli, kicsi bánat a hazaindulás miatt, de gyorsan elmúlik. Szlovéniából haza? Hát legyen kicsi Ausztria. Dél- Ausztria határa felett motorozva érjük el a Soboth-i tó partját. Kávé+ wurst ki- mit szeretne és a méltán szeretett 69- es úton végig motorozva érjük el újból a Szlovén határt. Innen már csak egy „ugrás” túránk búcsúpontja, Lenti.

 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: 280€/fő
 • Utassal: 500€
 • Egyágyas szoba: 350€
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775
Mariazell.. ha van kedved?

Július 19-21

1. nap 07.19 (péntek) 300km

Ezt a túránkat kőszegi indulással és érkezéssel terveztük. Bemelegítés, (nyilván csak a motorok és gumik) egyből az 56-os úton. Ezután északnak vesszük az irányt és Sankt Corona érintésével Gloggnitzig húzzuk a gázt. Kávézás és tankolás és a gumik szélének lekoptatása után érjük el Kalte Kuchl-t. Egy tradicionális Wienerschnitzl elfogyasztása után, már csak Mariazell érintésével aznapi szállásunk elérése van hátra.

2. nap 07.20 (szombat) 295km

Szállásunkat elhagyva Lassing érintésével a Wildalpen méltán híres kanyarkombinációit követve a motorozás élményeit magunkban ismételgetve Máriazell- be botlunk. Ott kb. 1órás szabad program után (kávé, bazilika, fagyi, léberkéze) az Erlautsee partján találjuk magunkat. Motorkerékpar kapcsolatos kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok rendkívül tapasztalt túravezetőinkhez! Amennyiben időnk engedi, egy vidám rollerezésen veszünk részt, melynek díja kb 25eur. A napunk hátralévő részében kizárólag kanyarogni fogunk.

3. nap 07.21 (vasárnap) 220km

Szem elött tartva az ország keletibb részéből érkezők hazajutását kb. 14 órakor Kőszegen vagyunk. A mai nap sem múlhat el Mariazell nélkül, reggel egy finom kávéra vár minket. Utunkat folytatva Mürzsteg érintésével, Semmering megkerülésével L117, L407 aszfaltját koptatva Aspang Markton keresztül érünk vissza Kőszegre.

 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: 280€/fő
 • Utassal: 510€
 • Egyágyas szoba: 370€
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775
nincs kép még
Ausztria, a kanyarok Mekkája

Augusztus 1-4

1. nap 08.01 (csütörtök)

A mai napon Rábafüzesről indulunk. A délelőtt első részében autópályán haladunk kb. 1.5 órát. Nockalmstaße Nockberg NP, Magas Tauern NP (Maltatal). Jót motorozva, két látványutat végig fényképezve érjük el mai szállásunkat. A leghíresebb Osztrák panorámaút közelében.

2. nap 08.02 (péntek)

Reggeli kényelmes elfogyasztása után már is indulunk a Großglocknerre fel. Gyors fizetőkapu után Ferenc József kilátó, Edelweißpitze. Zell am See előtt gyors ballost dobunk, és már robogunk is a Krimml vízesés felé, ahol megebédelünk. Vissza utunkat a Felbertauern alagúton keresztül tesszük meg, ami szintén nagy élmény lesz. Szállásunkra a koraesti órákban érünk vissza.

3. nap 08.03 (szombat)

Csakhogy a mai napunk is méltán nevezetes hellyel kezdődjön Obertauern felé vesszük az irányt. Beatles, hát persze… Gröbmingnél egyszerűbb lenne jobbra fordulni, de mi ballra tartunk, „micsoda panoráma”! Napunk legtávolabbi pontját itt érjük el. Irány a szállás, de a Sölkpass nem maradhat ki. Autópályát kerülgetve érünk vissza a szállásra.

4. nap 08.04 (vasárnap)

Indulunk haza, de jut mára is motorozni való bőven. Millstatter See partján kávé. Turacherhöhe, Murau, majd egyik kedvenc hágónkon átmotorozva érjük el Graz-ot. Itt autópályára állva gyorsítjuk egy kicsit a hazaérkezést. Túránk búcsúpontja Rábafüzesen lesz.

Árak:
 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: 390€/fő
 • Utassal: 740€
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775
Szerbia, mert így még úgysem láttad

Augusztus 17-20

1. nap 08.17 (szombat) 425km

Bajai indulás és bajai érkezés. Horvátországot autópályán hasítjuk keresztül kb.90km. Zivinice varázslatos éttermében ebédelünk egy- két finom cevapcicit. Olovo mellett elsuhanva, csodálatos táj élvezetes kanyarulatain végig motorozva érjük el jól megérdemelt esti sörünket, pihenőnket, szállásunkat.

2. nap 08.18 (vasárnap) 380km

No figyelj kicsit! Ez a nap a Balkán egyik ékköve lesz. Drina folyó vonalát követve 50km múlva érjük el Montenegró határát. Drina- Topa- Piva torkolatánál a Piva folyó mellett folytatjuk kalandozásainkat. Jaj mi lesz? Hááát, Durmitor NP. Át- meg kell éljed! 150 leírhatatlan kilométer! Belépünk Szerbiába. Második nap, negyedik ország! Zlatar hegyet megkerüljük Golija NP mellett nehezen eszmélve érjük el ma esti szállásunkat.

3. nap 08.19 (hétfő) 288km

Szállásunk nehezen enged, de indulni kell, vár egy másik hely! Golija NP szépségét megint megcsodálva haladunk első megállónk felé Studenica Monistir, elragadó hely. Utazásunkat folytatva, csak a Stopica barlang egyedülálló látványa szakítja meg. Gyönyörködésünkből felocsúdva motorjaink hátán robogunk tovább. Következő megállónk egy meglepetés lesz… innen a szállásunk szab csak határt a mai élményeinknek.


4. nap 08.20 (kedd) 330km

Reggeli kávénkat a Drina folyó partján elfogyasztva indulunk. Kb.50 kilométert követjük a folyót. Alsórendű, girbe- gurba utakon sokszor mi sem tudjuk merre járva érjük el a Horvát határt. Eszéken keresztül vezet utunk egészen Baja városáig.


Árak:
 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: 350€/fő
 • Utassal: 600€
 • Egyágyas szoba: 430€
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775
Dolomitok "Grazie Mille!"

Szeptember 5-8

1. nap 09.05 (csütörtök) 490km

A változatosság kedvéért túránk Rábafüzesről indul. Szlovén- Osztrák határvonalat kísérve motorozunk a 69-es úton, majd a „méltán híres” A2- es autópályán unatkozunk, de haladunk. Villach után a 111- es úton motorozunk egészen az Olasz határig. Eddig sem rossz, de mindjárt jobb lesz! Fáradtságunkat a Dolomitok hágóinak gyönyörűsége enyhíti.

2. nap 09.06 (péntek) 300km

Tegnapi motorozásunk főleg az ideérkezésről szólt. A mai biztosan a gyönyörködésé lesz! Elindulunk délre és a Belluni NP- ben csodálkozunk. Passo di San Boldo- San Pellegrino- Passo Rolle és már régen elvesztünk a motoros ámulatok valóságshow-jában. Álmodban sem gondoltad volna, hogy ilyen helyek léteznek… de igen!

3. nap 09.07 (szombat) 250km

Hát jöjjenek a TOP 10-ek! Reggeltől- estig az év minden napján itt kellene lenni (sokszor motorral). Valparola- Sella- Misurina- Giau- Gardena- Fedaia- Compolongo- Pordoi- Tre Croci. Cortina d’ Ampezzo pizzája, valamint desszertként elfogyasztott fagyija (kedveskedjünk Péternek) pótolja az elmotorozott kalóriákat. Vigyázz fertőz! Mindig itt szeretnél lenni, átélni, csodálni… Amennyiben megjelennek a helyi kanyarvadászok csodáld és engedd el őket, mint az Osztrák gyereket a sípályán. Ne küzdj!

4. nap 09.08 (vasárnap) 490km

Legyen mire emlékezni (ha nem lenne) délelőtt a Dolomitok bűvöletében leszünk. Majd kelet felé fordítjuk az irányt. Lienzben szusszanunk egyet, nemsokára az A2- es autópályát vesszük igénybe és egészen Fürstenfeldig koptatjuk. Érkezés Rábafüzesre 15:00 körül történik. Itt lesz a túránk búcsúpontja.

Túrainfo: ez a túra egy szálláshelyen lesz. Nem kell minden reggel költözzünk, ezért ha párod vagy te pihenni szeretnél, módodban áll a köztes napokat kihagyni.

Árak:
 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: Hamarosan!
 • Utassal: Hamarosan!
 • Egyágyas szoba: Hamarosan!
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775
Szédületes Balkán

Szeptember 18-22

1. nap 09.18 (szerda) 410km

Túránk Barcsról indul. Az első határt észre sem vesszük és már Horvát szomszédoknál robogunk. Egy kávé és süti erejéig szakítjuk meg utazásunkat és kisvártatva a Bosnyák határon vagyunk. Banja Lukaban tankolás és indulunk is a Jajce vízeséshez. Vbras völgye, Janje kávé, a Neretva bájos kanyarulatait követve elérjük túránk első szállását Mostart.

2. nap 09.19 (csütörtök) 270km

Reggeli után semmi cécó indulunk kávézni motorral. Amennyiben „Biztos úr” eltekint a büntetéstől meg sem állunk Montenegróig. Határ után haj- aj kopik a gumika! Nem is akár hol, a szélén. Ezután a Kotor-i öböl látványa ejt minket ámulatba (Kotor1). Kompozunk egyet, majd ebéddel töltjük az időt. Most jön (Kotor2) csodás kilátás! Ma esti szállásunk a tengerparton lesz. Szégyenlősek hozzanak fürdőruhát.

3. nap 09.20 (péntek) 330km

Az Albán határ elött egy autentikus helyen fogyasztjuk el kávénkat. Indulunk, de merre is? SH20 ha már erre kalandozunk. Nem sietünk. Montenegro szeretettel vár, bájos határ nyílj ki már! Napunk hátralévő részében a Durmitor NP- ot vesszük irányba. Tara kanyon, Tara híd megtekintése után már csak a közeli szállásunkra kell elmotorozni. Ami a NP- ban lesz.

4. nap 09.21 (szombat) 220km

Hát, ha láttad vissza vágysz, ha nem vissza fogsz! Durmitor NP a fókuszban. Azt mondták rá „mintha más bolygón motoroznánk”. Tara kanyon kilátó, Durmitor vége fotó, Piva kanyonban motorozva érjük el a Bosnyák határt. Alagutakat pontosan kérjük megszámolni. Szállásunk a Balkán fővárosában Szarajevóban lesz.

5. nap 09.22 (vasárnap) 320km

Reggeli után keresztülmotorozzuk a várost, magunk mögött hagyva színes sokaságát és lüktető változatosságát. Autópályán folytatjuk utunkat Zenicáig innen főúton faljuk a kilométereket. Horvátországot szintén autópályán hagyjuk magunk mögött. Túránk vége egy nagy fagyival a kézben és rengeteg valós élménnyel ér véget Harkányban. Várható érkezés 14:00 körül.

Árak:
 • Kétágyas szobában megosztva véletlenszerűen: Hamarosan!
 • Utassal: Hamarosan!
 • Egyágyas szoba: Hamarosan!
A weboldalon keresztül történő jelentkezés jelenleg nem üzemel, jelentkezzen telefonon:
Rádai Ferenc: +36 70 260 6067
Rádai Patrik: +36 70 342 4775

Elérhetőségeink:
E-mail: radairiding@gmail.com
Rádai Ferenc
+36 70 260 6067
Rádai Patrik
+36 70 342 4775