↩ Vissza
Rólunk

Amikor 10 évvel ezelőtt befizettem az első szervezett motoros túrára, az olyan élmény volt, ami teljesen megváltoztatta a motoros túrázással kapcsolatos gondolataimat.

Korábban hiába kerestem olyan motoros társakat, akikkel hasonló tempóban, közel azonos hozzáállásban halmozhattam volna az élményeket. Hezitálva, halogatva, nehezen szántam rá magam, hogy egy számomra ismeretlen, idegen társasággal motorozzak. Végül, mikor már igencsak közeledett a túra indulás időpontja, eldöntöttem, hogy velük utazom. Na ott „romlott el minden”. Ezen a túrán ismerkedtem meg Baka Péterrel és az Ő vállalkozásával.

Egy közösen átmotorozott szezon után már nem mint ügyfél vettem részt a túrákon, hanem mint barát és kezdő túravezető… Ezeken a túrákon vadregényes utakon motorozhattunk, közvetlen baráti beszélgetéseknek voltunk részesei. Számunkra ez akkor is fontos volt, és maradt is…

A motorozás és a motoros túrázás iránti szeretetem napjainkig töretlen és az ezen idő alatt elmotorozott több mint 150 vezetett túra, közel 250e km, arra késztetett, hogy fiammal létrehozzuk saját motoros túraklubunkat. Ezzel a döntésünkkel próbáltunk ismerős motorostársaink kéréseinek is eleget tenni.

Külön örömet jelent számomra, hogy a fiammal, Patrikkal tehetem ezt, akinek nyolcéves kora óta figyelem tapasztalatszerzéseit a motorozás világában – noha eleinte nyilván nem nagymotorral próbálkozott. Az utóbbi időben már túravezetőként is a társam volt, és hamar rájöttünk, hogy mennyire közös élménnyé vált ez számunkra.

Úgy gondoljuk, úgy érezzük, hogy apának és fiának együtt motorozni mindig különleges kaland marad. Szeretnénk ezeket az érzéseket és a túrázásban szerzett tapasztalatainkat megosztani Veletek, és legjobb tudásunkkal felejthetetlenné tenni motoros túráitokat, valamint ezek lebonyolításában, szervezésében segítségetekre lenni.

Elérhetőségeink:
E-mail: radairiding@gmail.com
Rádai Ferenc
+36 70 260 6067
Rádai Patrik
+36 70 342 4775