↩ Vissza
A túrán való részvétel

A túrán való részvétel

A Résztvevő a túrán saját felelősségére vesz részt. A Résztvevő magatartásából, vezetési stílusából adódó problémák, károk és balesetek miatt a Túraszervező felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

A Résztvevő a túrán saját felelősségére vesz részt. A Résztvevő magatartásából, vezetési stílusából adódó problémák, károk és balesetek miatt a Túraszervező felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

Résztvevő vállalja annak biztosítását, hogy a jármű (motorkerékpár), mellyel a túrán részt kíván venni, a túra kezdetén technikailag kifogástalan állapotban van - gumik, lánc, lámpák, rendszám, stb. Az ebből adódó problémák, károk és balesetek miatt a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Túraszervező irányába lemond minden kártérítési igényről.

Résztvevő vállalja, hogy megfelelő műszaki állapotú járművel – motorkerékpárral – vesz részt a túrán, valamint hogy járműve rendelkezik érvényes forgalmi engedéllyel és műszaki vizsgával. Ezek hiányából adódó problémák, károk és balesetek miatt a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

Résztvevő vállalja, hogy a túrán megfelelő védő felszerelésben – protektoros kabát és nadrág, boka védelemmel ellátott lábbeli, Európai normáknak megfelelő bukósisak, kesztyű, – vesz részt. Ezek hiányából adódó sérülések és problémák, károk és balesetek miatt Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről. Pólóban, rövidnadrágban, papucsban, félmeztelenül megjelenő Résztvevőt a Rádai Túramotoros Klub automatikusan kizárja a túráról.

Résztvevő vállalja, hogy az utazáshoz szükséges érvényes okmányokkal – útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély, forgalmi engedély, KGFB biztosítás, a kötelező biztosítást igazoló zöld kártya – vesz részt a túrán. Ezek hiányából adódó bírság és probléma miatt a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

A Résztvevő saját felelősségére kell, hogy utas- és baleset biztosítást kössön a túra időtartamára. Ennek hiányából adódó költségek és probléma miatt a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

A Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub által megjelölt találkozási pontra egyénileg utazik el, lehetőség szerint megérkezik a megadott időpontig. Résztvevő késése esetén köteles a Rádai Túramotoros Klub által megjelölt elérhetőségen jelezni legkésőbb az indulásra megadott időpontig – óra és perc. A nem jelentett késésből adódó problémák miatt a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

Résztvevő garantálja, hogy a napi szakaszok teljesítése közben alkoholt és tudatmódosító szert nem fogyaszt, illetve a napi szakasz megkezdésekor nem áll alkohol és tudatmódosító szer befolyásoltsága alatt. Amennyiben a Résztvevőről bármelyik előzőleg említett állapot megállapítást nyer, a Rádai Túramotoros Klub azonnal kizárja a túráról a Résztvevőt. A Rádai Túramotoros Klub alkoholos és tudatmódosító szeres befolyásoltságból származó problémákért, büntetésekért, balesetért felelősséget nem vállal, Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

A Résztvevő vállalja, hogy bármilyen okból adódóan nem tud a csoporttal együtt motorozni (motorozási alkalmatlanságból adódóan), és ezt a túratársak is így ítélik meg, a túravezetőnek jogában áll az együtt motorozástól elállni. Ez az első megállónál átbeszélésre kerül, lehetséges legjobb megoldásokat szem előtt tartva. A Résztvevőre a túra során érintett országok közlekedési szabályai vonatkoznak. Azok megszegéséért és az abból adódó bírságokért és problémákért a Rádai Túramotoros Klub felelősséget nem vállal, a Résztvevő a Rádai Túramotoros Klub irányába lemond minden kártérítési igényről.

Elérhetőségeink:
E-mail: radairiding@gmail.com
Rádai Ferenc
+36 70 260 6067
Rádai Patrik
+36 70 342 4775